top of page
Foto website[23026].JPG

JULIETTE WITTEVRONGEL

Kinderpsychologe

Dag iedereen!
 

Ik ben Juliette en sinds juli 2023 vervoeg ik het team van De Boomhut als kinderpsychologe. Naast de Boomhut, ben ik nog werkzaam in een andere praktijk waar ik ook met kinderen en jongeren werk.
Ik studeerde af in juni 2022 aan de Universiteit Gent als master in de psychologie, afstudeerrichting klinische psychologie. Mijn masterstage deed ik in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie in AZ Sint Lucas Brugge (KAS), doelgroep jongeren. Ook mijn thesis en keuzevakken bevonden zich binnen hetzelfde interesseveld: kinderen en jongeren.

Al heel vroeg wist ik dat ik met kinderen en jongeren wou werken en toen ik mijn opleiding begon, werd dit voor mij nog meer en meer duidelijk. Mijn hart ligt bij kinderen en jongeren en ik voel me dan ook volledig op mijn plek wanneer ik hen kan verder helpen. Samen met het kind of de jongere en hun ouders probeer ik op zoek te gaan naar zowel handvatten voor de moeilijkheden waarop men botst, als hun sterktes en kwaliteiten. Zo komen we samen tot een manier om met de hulpvraag om te gaan.

Zitten jullie met vragen of willen jullie meer weten, neem dan gerust contact met me op.

bottom of page