top of page
Proud Big Sister

KINDERKINESITHERAPIE 
BOBATHTHERAPIE 

RESPIRATOIRE KINE 

Een actief, gelukkig kind

Als kinesitherapeuten in 'De Boomhut' kan je bij ons terecht voor heel verscheidene problematieken en pathologieën. Samen met het kind en de ouders gaan we op zoek naar de begeleidng en behandling die best bij het kind of de patiënt past. 


Concreet kan je bij ons terecht voor diagnostiek, opvolging en therapie bij kinderen met een leerstoornis, motorische ontwikkelingsachterstand, problemen met schrijfmotoriek en DCD. Omtrent deze problematieken kan jij bij ons ook terecht voor een motorisch bilan, wij hebben verschillende relevante testen ter beschikking. 

 

Daarnaast kan je bij ons terecht voor ademhalingskinesitherapie, ontwikkelingsstimulatie, bobaththerapie, therapie bij kinderen/jongeren met neurologische aandoeningen (cp, spina, bifida, OBPL,..), therapie voor kinderen/jongeren met een syndromale aandoening, begeleiding bij kinderen/jongeren met obesitas, begeleiding bij kinderen/jongeren met diabetes, relaxatietherapie, ...
 

Kinderen kunnen bij ons ook leren typen met de TYP10 methode. 

Naast ons werk in de praktijk verzorgen wij ook de kinesitherapie in Villa Rozerood, waar kinderen met een beperking verblijven. 

Ten slotte begeleiden we mama's voor en na de bevalling, je kan bij ons terecht voor perinatale kinesitherapie. 

Heb je een vraag, wil je vrijblijvend informatie of een afspraak, contacteer ons gerust! 

Groetjes! 

bottom of page