0470 81 28 99

Louise Dequeker - Kinesiste

LOUISE DEQUEKER

In juni 2018 studeerde ik af als master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen met een specialisatie in kinderkinesitherapie. Tijdens mijn opleiding liep ik stage in verschillende ziekenhuizen, privépraktijken en kinderpraktijken. Als kroon op de opleiding ging ik in mijn laatste masterjaar stage lopen in een kinderziekenhuis in Rwanda. Een geweldige ervaring waardoor ik zowel professioneel en als mens enorm ben gegroeid. Naast mijn opleiding aan de universiteit van Gent volgde ik ook de typ10 cursus, een bijscholing omtrent respiratoire kinesitherapie bij kinderen en studeerde ik het postgraduaat 'pediatrische revalidatie bij neurologische aandoeningen', ik ben dus bobaththerapeute. 
In mijn visie op kinesitherapie ga ik samen met de patiënt, het kind, de ouders, op zoek naar de ideale begeleiding en therapie voor zijn/haar specifieke probleem. 


Mijn interesse voor het werken met kinderen is er al heel lang, ik wist heel zeker dat ik in mijn job iets met kinderen wou doen. De beslissing om kinesitherapie te gaan studeren nam ik pas op mijn achttiende. Sport en gezondheid zijn voor mij heel belangrijk, maar het menselijke contact in de job zorgde er uiteindelijk voor dat ik kine wou worden. Dat ik nu elke dag kinderen en patiënten mag begeleiden en vooruit helpen, is voor mij een droomjob. 
Ik help jullie graag verder in De Boomhut in Veurne, maar daarnaast kunnen jullie ook terecht in mijn praktijk in Oud Stuivekenskerke (Diksmuide) en in Medinni te Nieuwpoort. Verder werk ik als zelfstandige kinesitherapeut in De Waaiberg, een voorziening voor mensen met een hersenaandoening en verzorgen we met de praktijk de kine in Villa Rozerood, een vakantieverblijf voor kinderen met een beperking. 

 

Voor een afspraak of bij vragen, contacteer mij gerust! 

 

Groetjes Louise